Πρόσφατες καταχωρήσεις Zoogle.gr
Zoogle.gr
Αναβατόρια
Προτείνουμε λύσεις για την επιχείρηση ή και τους οικιακούς χώρους, ώστε κάθε σας δουλειά να γίνεται πιο γρήγορα, πιο εύκολα και με ασφάλεια. Τα αναβατόρια καλύπτουν τις διευρυμένες ανάγκες των επιχειρήσεων του σήμερα και όχι μόνο. Αναβατόρια αυτοκινήτων: Μία αξιόπιστη και απόλυτα ασφαλής επιλογή που λύνει τα χέρια μηχανικών και ιδιοκτητών σε περιπτώσεις που δε μπορεί να κατασκευαστεί ράμπα. Με τα συστήματα parking δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας θέσεων στάθμευσης σε περιπτώσεις που υπάρχει ανάγκη πολλών θέσεων σε μικρό χώρο. Αναβατόρια φορτίων: Η πιο αποδοτική και λειτουργική λύση για την κατακόρυφη μεταφορά μικρών ή μεγάλων φορτίων ή εμπορευμάτων εντός των ορόφων των κτιρίων ή εξωτερικού χώρου. Αναβατόρια τροφίμων: Χρησιμοποιούνται για την κατακόρυφη μεταφορά τροφίμων εντός κτιρίων.
Κατηγορία:Βιοτεχνίες - Βιομηχανίες
Hits in:1 Hits out:4 https://www.pappaslift.gr/products/anavatoria/ Επεξεργασία
Ημ κατ: 29/08/2023
Vendo
Είμαστε μια εταιρία Digital Marketing με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Έχουμε εξειδίκευση στην κατασκευή eshop, στη διαφήμιση στο ίντερνετ αλλά και στην γέφυρα διασύνδεση eshop με erp και μηχανογράφηση επιχειρήσεων με όλα τα γνωστά προγράμματα της αγοράς. Διαθέτουμε άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες τόσο για την προβολή όσο και για την online προώθησή σας. Στόχος μας; Να ξεχωρίσετε στον κόσμο του ίντερνετ & να αυξήσετε το πελατολόγιο & τα κέρδη σας! Στα 10+ έτη εμπειρίας μας, έχουμε 200+ πετυχημένα έργα κατασκευής, διαφήμισης με google ads και social media facebook instagram tiktok! Ξεχωρίζουμε, γιατί με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, καταφέρνουμε επαγγελματικά αποτελέσματα! Δεν έχετε παρά να μας δοκιμάσετε!…" Είμαστε μια εταιρεία Digital Marketing με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ο εξειδικευμένος μας τομέας επικεντρώνεται στην κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων (eshop), την διαδικτυακή διαφήμιση και την ολοκληρωμένη διασύνδεση των eshop με τα συστήματα διαχείρισης επιχειρηματικών διεργασιών (ERP) και την αυτοματοποίηση των διαδικασιών με τη χρήση προηγμένων λογισμικών εφαρμογών. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες με βαθιά γνώση στην προβολή και την διαφήμιση, καθώς και στη δημιουργία γέφυρας διασύνδεσης μεταξύ των eshop και των συστημάτων ERP, εξασφαλίζοντας ομαλή λειτουργία και αυξημένη αποτελεσματικότητα για τις επιχειρήσεις σας. Ο στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να ξεχωρίσετε στον ανταγωνιστικό κόσμο του διαδικτύου και να αυξήσετε το πελατολόγιο σας, καθώς και τα κέρδη σας. Με περισσότερα από 10 έτη εμπειρίας, έχουμε υλοποιήσει επιτυχημένα πάνω από 200 έργα στους τομείς της κατασκευής και της προώθησης. Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό μας είναι η εξειδίκευση του προσωπικού μας, το οποίο συνδυάζει την τεχνική τεκμηρίωση με τη δημιουργικότητα, προσφέροντας επαγγελματικά αποτελέσματα και άρτια εφαρμογή των στρατηγικών μάρκετινγκ. Δεν έχετε παρά να μας δώσετε την ευκαιρία να σας αποδείξουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας!
Κατηγορία:Υπηρεσίες Internet & web design
Hits in:2 Hits out:10 https://www.vendoadv.gr/ Επεξεργασία
Ημ κατ: 29/08/2023
Κυλιόμενες Σκάλες
Οι κυλιόμενες σκάλες και διάδρομοι της PAPPAS Elevators εξυπηρετούν την αδιάκοπη ροή ατόμων με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία. Σε χώρους με αυξημένες απαιτήσεις για την εύκολη και άνετη μετακίνηση ατόμων οι κυλιόμενες σκάλες και διάδρομοι κάνουν πιο εύκολη και ξεκούραστη τη μετακίνηση του κοινού. Με αυτό τον τρόπο η προσέλευσή του γίνεται πιο ομαλά και με μεγαλύτερη ασφάλεια σε εμπορικά κέντρα, malls, super market, πολυκαταστήματα, πλοία και χώρους δημόσιας χρήσης. Οι κυλιόμενες κλίμακες και διάδρομοι βρίσκονται σε συνεχή κίνηση 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα και έχουν αθόρυβη λειτουργία.
Κατηγορία:Βιοτεχνίες - Βιομηχανίες
Hits in:2 Hits out:5 https://www.pappaslift.gr/products/kyliomenes-skales/ Επεξεργασία
Ημ κατ: 28/08/2023
Πιστοποιήσεις Ανελκυστήρων
Πιστοποιήστε την ασφάλειά σας. Η επιθεώρηση του ανελκυστήρα σας δεν είναι απλά μία τυπική νομική υποχρέωση. Πρόκειται για μία ουσιαστική εξέταση της λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας όλων των ασφαλιστικών διατάξεων για την προστασία των επιβατών και του συντηρητή. Σε καμία περίπτωση η πιστοποίηση του ασανσέρ δεν πρέπει να συγχέεται με την τακτική του συντήρηση. Η πιστοποίηση αφορά όλους τους ανελκυστήρες, νέους και παλιούς, εγκατεστημένους σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, μεγάλα ιδιωτικά έργα, χώρους χρήσης από ευρύ κοινό, βιομηχανικούς χώρους και πλοία.
Κατηγορία:Βιοτεχνίες - Βιομηχανίες
Hits in:2 Hits out:5 https://www.pappaslift.gr/services/pistopoiiseis-anelkystiron/ Επεξεργασία
Ημ κατ: 25/08/2023
ΟΙΚΟΙΑΤΡΙΚΗ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Γιατί ακτινογραφία στο σπίτι ; Η Υπηρεσία Ακτινογραφία στο σπίτι – Ακτινογραφία κατ΄οίκον της Οικοϊατρικής, είναι διαθέσιμη: • 365 ημέρες το χρόνο ακτινογραφία στο σπίτι • Σε οποιοδήποτε σημείο της Αττικής • ΚΟΣΤΟΣ 95 ΕΥΡΩ Φ/Π (κατά μέτωπο και πλάγια προβολή) • ΠΑΚΕΤΟ Ορθοπεδικός και ακτινογραφία κατ’οίκον 170 ΕΥΡΩ • ΠΑΚΕΤΟ Παθολογός στο σπίτι και ακτινογραφία θώρακος κατ’οίκον 170 ΕΥΡΩ
Κατηγορία:Υγεία - Ιατρική - Γιατροί
Hits in:2 Hits out:10 https://www.oikoiatriki.gr/services/aktinografies-sto-spiti/ Επεξεργασία
Ημ κατ: 24/08/2023
Πόρτες Ασανσέρ
Σε κάθε είσοδο του φρεατίου, ασχέτως με τον τύπο του ανελκυστήρα (υδραυλικός ή ηλεκτρομηχανικός), θα πρέπει για λόγους ασφαλείας (πτώση ατόμων μέσα στο φρεάτιο) να υπάρχουν θύρες φρέατος οι οποίες πρέπει να είναι πάντα μανταλωμένες, εκτός από τον όροφο που βρίσκεται σταματημένος ο θάλαμος. Οι τύποι θυρών φρέατος ανάλογα με την αυτοματοποίησή τους διακρίνονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες: Ημιαυτόματες θύρες φρέατος,Αυτόματες θύρες φρέατος ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Κατηγορία:Βιοτεχνίες - Βιομηχανίες
Hits in:2 Hits out:9 https://www.pappaslift.gr/portes-asanser/ Επεξεργασία
Ημ κατ: 24/08/2023
Any Buy
AnyBuy.gr τo No1 Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα αγορών με τις καλύτερες τιμές
Κατηγορία:Αγορά - ( Shopping )
Hits in:2 Hits out:10 https://anybuy.gr Επεξεργασία
Ημ κατ: 23/08/2023
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Ολοκληρωμένες λύσεις στην κατασκευή Eshop, Ιστοσελίδας και Digital Marketing
Κατηγορία:Υπηρεσίες Internet & web design
Hits in:2 Hits out:11 https://www.istoselida.gr Επεξεργασία
Ημ κατ: 23/08/2023
hanialaw
Η Χριστιάννα Τσιγάλογλου είναι εγγεγραμμένο μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων. Συμβουλεύει ιδιώτες και εταιρείες στους τομείς της εξειδίκευσής της με στόχο να προσφέρει εξατομικευμένες νομικές υπηρεσίες και να βρίσκει βέλτιστες νομικές λύσεις στις ανάγκες των πελατών της.
Κατηγορία:Υπηρεσίες
Hits in:2 Hits out:10 https://hanialaw.gr/ Επεξεργασία
Ημ κατ: 22/08/2023
Pricecheck.gr
Sure, here is a presentation summary in Greek about pricecheck.gr: Παρουσίαση του pricecheck.gr Το pricecheck.gr είναι μια πλατφόρμα σύγκρισης τιμών που βοηθά τους χρήστες να βρουν τις καλύτερες τιμές για domain registration, web hosting, website development και internet marketing services. Το pricecheck.gr διαθέτει μια μεγάλη βάση δεδομένων με εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες στον χώρο του internet, και οι χρήστες μπορούν να συγκρίνουν τις τιμές για διάφορες υπηρεσίες, όπως: Domain registration Web hosting Κατασκευή ιστοσελίδων Search engine optimization (SEO) Social media marketing Email marketing Το pricecheck.gr είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όσους θέλουν να βρουν τις καλύτερες τιμές για τις υπηρεσίες που χρειάζονται. Η πλατφόρμα είναι εύκολη στη χρήση και τα αποτελέσματα της σύγκρισης είναι εύληπτα.
Κατηγορία:Υπηρεσίες Internet & web design
Hits in:2 Hits out:10 https://www.pricecheck.gr Επεξεργασία
Ημ κατ: 15/08/2023
https://ideapraxis.gr/
Η Ιδέα και Πράξη είναι μια κορυφαία εταιρεία με εμπειρία 20 ετών στον χώρο της εκτύπωσης προϊόντων με λογότυπο, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας. Αναλαμβάνουμε την παραγωγή και εκτύπωση προϊόντων όπως τσάντες, μπλουζάκια, κάρτες, διαφημιστικά είδη και πολλά άλλα. Στην επιχείρησή μας, η ποιότητα και η επαγγελματική εξυπηρέτηση είναι η προτεραιότητά μας. Χρησιμοποιούμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία εκτύπωσης για να δημιουργήσουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας με ζωντανά χρώματα και λεπτομέρεια. Οι επιλογές υλικών και σχεδίων είναι πολλές, προσαρμοσμένες ακριβώς στις ανάγκες σας και την εικόνα της επιχείρησής σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά προϊόντα που θα προβάλουν το λογότυπο και το brand σας με μοναδικό τρόπο. Είτε χρειάζεστε προώθηση της επιχείρησής σας, είτε δώρα για πελάτες και συνεργάτες, εμπιστευτείτε μας για να σας παρέχουμε αξιόπιστες και εντυπωσιακές λύσεις.
Κατηγορία:Αγορά - ( Shopping )
Hits in:2 Hits out:54 https://ideapraxis.gr/ Επεξεργασία
Ημ κατ: 09/08/2023
Artmotion search
Η μηχανή αναζήτησης Artmotion δεν δανείζεται αποτελέσματα από άλλες μηχανές αναζήτησης αλλά έχει τα δικά της αποτελέσματα με βάση τις καταχωρίσεις της και δεν είναι ένας απλός κατάλογος. Artmotion κατάλογος Ιστού και η Μηχανή Αναζήτησης παρέχει συνδέσμους dofollow. Είναι ένα καλό μέρος για να υποβάλετε τον ιστότοπό σας, επίσης μπορούμε να συμπεριλάβουμε τον ιστότοπό σας στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησής μας.
Κατηγορία:Μηχανές αναζήτησης
Hits in:2 Hits out:32 https://artmotion.org/ Επεξεργασία
Ημ κατ: 06/08/2023
Σαράντου και Συνεργάτες
Το Δικηγορικό μας Γραφείο έχει έδρα στον Πειραιά και εξειδικεύεται στο φορολογικό δίκαιο, το δίκαιο επιχειρήσεων και το δίκαιο ακινήτων, παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και δικαστικής εκπροσώπησης σε ελληνικές και αλλοδαπές επιχειρήσεις και ιδιώτες.
Κατηγορία:Υπηρεσίες
Hits in:2 Hits out:42 https://sarantou.gr/ Επεξεργασία
Ημ κατ: 02/08/2023
Zooplace.gr
Zooplace Προιόντα και αγγελίες για όλα τα κατοικίδια και παραγωγικά ζώα
Κατηγορία:Αγορά - ( Shopping )
Hits in:2 Hits out:44 https://zooplace.gr Επεξεργασία
Ημ κατ: 01/08/2023
Timologic Εφαρμογή τιμολόγησης MyData
Online Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης MyData Εκδοση τιμολογίων με απευθείας σύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της Α.Α.Δ.Ε Ηλεκτρονική τιμολόγηση τιμολογιέρα mydata Ξεκίνα τώρα! (Δωρεάν δοκιμή 7 Μέρες) Ηλεκτρονική τιμολόγηση Ρύθμιση σε 1 λεπτό Ηλεκτρονική τιμολόγηση Απο 4.99 €/μήνα Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης mydata Δωρεάν Τηλεφωνική Υποστήριξη Δωρεάν Τηλεφωνική Υποστήριξη
Κατηγορία:Υπηρεσίες
Hits in:3 Hits out:44 https://timologic.gr/ Επεξεργασία
Ημ κατ: 29/07/2023
Αρχική - ΣΧΟΛΗ ΑΕΙΖΩΙΑΣ
No description found.
Κατηγορία:Εκπαίδευση
Hits in:5 Hits out:33 https://aezoia.com Επεξεργασία
Ημ κατ: 28/07/2023
έπιπλα Τηνιακός
H εταιρία ΤΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ε. κατασκευάζει έπιπλα για εσάς από το 1979 με ελληνικά προϊόντα αρίστης ποιότητας, υψηλού σχεδιασμού και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Βρείτε έπιπλα κρεβατοκάμαρας, διπλά κρεβάτια, σαλόνια & γωνιακούς καναπέδες, σύνθετα, τραπεζαρίες με καρέκλες και μπουφέδες αλλά και παιδικά - εφηβικά έπιπλα
Κατηγορία:Αγορά - ( Shopping )
Hits in:11 Hits out:44 https://tiniakos.gr/ Επεξεργασία
Ημ κατ: 24/07/2023
viologiko proion
βιολογικά προϊόντα, ελληνικά και υγιεινά. Μεγάλη ποικιλία και απίθανες γεύσεις
Κατηγορία:Τρόφιμα - Ποτά
Hits in:5 Hits out:17 https://viologikoproion.gr Επεξεργασία
Ημ κατ: 24/07/2023
kataskevi istoselidwn
Κατασκευή και σχεδίαση ιστοσελίδων υψηλής ποιότητας και αισθητικής
Κατηγορία:Υπηρεσίες Internet & web design
Hits in:5 Hits out:16 https://kataskevi-istoselidwn.gr Επεξεργασία
Ημ κατ: 24/07/2023
SKAZ - Sexshop
Μία τεράστια ποικιλία από ερωτικά παιχνίδια σε περιμένει στο Skaz. Βρείτε δονήτες, bdsm, φετιχιστικά, strap on και sex dolls στο απόλυτο online sex shop.
Κατηγορία:Ερωτικό περιεχόμενο & Sex shops
Hits in:5 Hits out:41 https://skaz.gr/ Επεξεργασία
Ημ κατ: 21/07/2023

bulk sms