Zoogle.gr logo

Όροι χρήσης και Γενική Ενημέρωση
Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

27/02/2021
Γενική Ενημέρωση
Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
(General Data Privacy Notice)

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελείς για εμάς βασική προτεραιότητα.
Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, μας εμπιστεύεστε τα στοιχεία σας. Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτή είναι μεγάλη ευθύνη και εργαζόμαστε σκληρά για να προστατεύσουμε τα στοιχεία σας και να έχετε εσείς τον έλεγχο.
Αυτή η Πολιτική Απορρήτου έχει ως στόχο να κατανοήσετε ποια στοιχεία συλλέγουμε, γιατί τα συλλέγουμε και πώς μπορείτε να ενημερώσετε, να διαχειριστείτε, να εξαγάγετε και να διαγράψετε τα στοιχεία σας.
Συλλέγουμε πληροφορίες, για να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες σε όλους τους χρήστες μας. Επίσης οι πληροφορίες αυτές είναι για να διασφαλίζουν ότι ο λογαριασμός σας είναι προσωπικός και δεν μπορεί να έχει άλλος πρόσβαση στο λογαριασμό σας.
Περιληπτικά όλα τα δεδομένα που συλλέγουμε είναι απαραίτητα για την ασφαλή χρήση του λογαριασμού σας μέσω των προσωπικών σας κωδικών πρόσβασης καθώς και την έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου όπου μας έχετε ζητήσει υπηρεσίες επί πληρωμή.
Τα στοιχεία αυτά είναι διαθέσιμα να τα δείτε μέσα στο ZOOGLE και οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να ζητήσετε ολική διαγραφή του λογαριασμού και των στοιχείων σας.
Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν τα μοιραζόμαστε με άλλες εταιρείες ούτε και χρησιμοποιούμε εξωτερικές εταιρείες marketing που θα μπορούσαν να τα διαρρεύσουν.
Χρησιμοποιούμε πληροφορίες που συλλέγουμε, όπως τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, το κινητό και άλλα για να μπορούμε να αλληλεπιδρούμε απευθείας μαζί σας. Για παράδειγμα, μπορεί να σας στείλουμε μια ειδοποίηση εάν εντοπίσουμε κάποια ύποπτη δραστηριότητα, όπως μια προσπάθεια σύνδεσης στον Λογαριασμό σας από μια ασυνήθιστη τοποθεσία. Ή μπορεί να σας ενημερώσουμε σχετικά με προσεχείς αλλαγές ή βελτιώσεις στις υπηρεσίες μας και εάν επικοινωνήσετε μαζί μας, θα διατηρήσουμε το αίτημά σας στο αρχείο μας ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε.
Θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας, πριν χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για έναν σκοπό που δεν καλύπτεται από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.
1 Ποια είναι η ταυτότητα και τα στοιχεία επικοινωνίας του υπευθύνου επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα;
Υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων είναι ο κύριος Δημητρακάκης Κώστας με έδρα την Συνταγματάρχου Δαβάκη 46 στην Καλλιθέα και Τηλ : 210.95.88.555
Με ποιον μπορείτε να επικοινωνείτε για θέματα που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων;
Για ενημέρωση σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα μπορείτε να επικοινωνείτε με την εξυπηρέτηση πελατών στο τηλ: 210.95.88.555 και με email στο webmaster ( AT ) @zoogle.gr

Ποιες κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε και για ποιο σκοπό ;
Για την παροχή της υπηρεσίας ZOOGLE και την δημιουργία κωδικού συλλέγουμε ή/και επεξεργαζόμαστε :
Δεδομένα που είναι απαραίτητα για την καταχώρηση νέου website εγγραφής χρήστη και την περετέρω επεξεργασία των δεδομένων.
Σε Κάθε περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής της καταχώρησης, άμεσα από την περιοχή Εξεργασίας της καταχώρησης σας χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που εσείς έχετε ορίσει.
Τέλος τα δεδομένα που συλλέγουμε για την έκδοση τιμολογίου ή αποδείξεως κρατιούνται για όσο διάστημα ορίζετε ως απαραίτητο από την Ελληνική Δημοκρατία.

Όροι Χρήσης ZOOGLE.GR
I. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ZOOGLE.GR
A. Η Επιχείρηση ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝ ΚΩΣΤΑΣ, η οποία εδρεύει στην Καλλιθέα Αττικής επί της οδού Συνταγματάρχου Δαβάκη 46 και έχει ως διακριτικό τίτλο EXTERNAL (ΑΦΜ 079326913 Δ.Ο.Υ. Καλλιθέας), έχει δημιουργήσει τον δικτυακό τόπο ZOOGLE.GR προσφέροντας πληροφορίες και υπηρεσίες στους επισκέπτες / χρήστες αυτής. Η χρήση των παρεχομένων υπηρεσιών συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων. Ο επισκέπτης/χρήστης του δικτυακού τόπου αποδέχεται ότι σε κάθε επίσκεψη/χρήση του διαδικτυακού τόπου αυτού θα εφαρμόζει και θα δεσμεύεται από τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης, όπως αυτοί περιγράφονται κατωτέρω. Στην περίπτωση διαφωνίας με έναν ή περισσότερους όρους χρήσης, ο επισκέπτης/χρήστης, οφείλει να αποφεύγει κάθε επίσκεψη ή / και χρήση του δικτυακού τόπου. Η EXTERNAL διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί άνευ προθεσμίας τους Όρους Χρήσης, γνωστοποιώντας, όμως το γεγονός για εύλογο χρονικό διάστημα, κατά την επίσκεψη των χρηστών σε αυτόν. Ο χρήστης, κατά την περιήγησή του στο δικτυακό τόπο Zoogle.gr οφείλει να ενημερώνεται για να λαμβάνει γνώση τυχόν τροποποιήσεων. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον ιστότοπο μετά την ανακοίνωση τροποποιήσεων, τεκμαίρεται ότι έχει αποδεχθεί τις τροποποιήσεις αυτές. Σε περίπτωση χρήσης οποιασδήποτε υπηρεσίας ρυθμιζόμενης από ειδικότερους όρους χρήσης, οι όροι αυτοί θεωρούνται ως ενιαίοι προς τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης. Σε περίπτωση τυχόν σύγκρουσης μεταξύ τους, υπερισχύουν οι ειδικότεροι όροι χρήσης κάθε υπηρεσίας.

B. Οι κατωτέρω γενικοί όροι και οι ειδικοί όροι χρήσης είναι προσπελάσιμοι στους επισκέπτες της ιστοσελίδας τόσο κατά την πλοήγησή τους στον ιστότοπο ZOOGLE.GR , προ της διαδικασία εγγραφής τους στις παρεχόμενες υπηρεσίες όσο και κατά τη διαδικασία εγγραφής, παρατιθέμενοι αναλυτικά στο διαδικτυακό τόπο. Η επιβεβαίωση γνωστοποίησης κι αποδοχής τους αποτελεί προϋπόθεση για την αποστολή του απαραίτητου κωδικού ενεργοποίησης του λογαριασμού παρεχομένων υπηρεσιών. Η EXTERNAL θεωρεί ότι όλοι οι χρήστες της έχουν διαβάσει τους παραπάνω όρους χρήσης και συμφωνούν με αυτούς. Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα να ανακαλέσουν τη συναίνεση τους ανά πάσα στιγμή. Η ανάκληση της συναίνεσης σημαίνει αυτόματα και την παύση του δικαιώματος χρησιμοποίησης της υπηρεσίας από το χρήστη.

Γ. Ανήλικοι απαγορεύεται να εγγράφονται και να κάνουν χρήση των ιστοσελίδων και υπηρεσιών του ZOOGLE.GR, όπου υπάρχει ειδική ένδειξη οι οποίες βάσει του Νόμου απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Αν παρά ταύτα ανήλικοι αυτοβούλως επισκεφθούν ιστοσελίδες ή κάνουν χρήση υπηρεσιών που είναι δυνατόν να θεωρηθούν ακατάλληλες, η EXTERNAL ουδεμία ευθύνη φέρει.

Δ. Ο δικτυακός τόπος ZOOGLE.GR χρησιμοποιείται από τους επισκέπτες / χρήστες υπό τους εκάστοτε ισχύοντες Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης, χωρίς τη δυνατότητα τροποποιήσεων ή άλλων παρεμβάσεων σε αυτούς. Η EXTERNAL ενεργώντας στα πλαίσια της καλής πίστης, σύμφωνα με τις αρχές της Τέχνης και της Επιστήμης και κατά τα συναλλακτικά ήθη, παρέχει ασφαλές περιβάλλον χρήσης στο δικτυακό τόπο ZOOGLE.GR καθώς και ακριβείς, πλήρεις, έγκυρες, αξιόπιστες κι επίκαιρες πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι χρήστες αναγνωρίζουν κι αποδέχονται ότι η EXTERNAL, δεδομένης της φύσης των παρεχομένων υπηρεσιών, ενδέχεται να μην είναι σε θέση να ασκήσει έλεγχο στο σύνολο του περιεχομένου και της ασφάλειας των ιστοσελίδων και υπηρεσιών του δικτυακού τόπου ZOOGLE.GR. Για το λόγο αυτό, η EXTERNAL δεν δεσμεύεται και δεν παρέχει οποιαδήποτε εγγύηση, δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη, ως προς την ασφάλεια και το περιεχόμενο του ιστότοπου. Ως εκ τούτου οι χρήστες αποδέχονται ότι οφείλουν να αξιολογούν το περιεχόμενο και ότι ευθύνονται για οιοδήποτε κίνδυνο, απειλή ή ζημία δύναται να προκαλέσει η χρήση της ιστοσελίδας ή του περιεχομένου της, περιλαμβανομένης της απόφασής τους να βασισθούν στην ορθότητα, την πληρότητα, εγκυρότητα ή τη χρησιμότητα οποιουδήποτε περιεχομένου του ZOOGLE.GR.

Ε. Ο δικτυακός τόπος, παραπέμπει μέσω "συνδέσμων" (hyperlinks ή διαφημιστικών banners) σε άλλες ιστοσελίδες, οι πάροχοι των οποίων έχουν και την πλήρη αστική και ποινική ευθύνη για την ασφάλεια, το σύννομο και την εγκυρότητα του περιεχομένου των ιστοσελίδων και υπηρεσιών τους, αποκλειόμενης οιασδήποτε υπαιτιότητας ή ευθύνης της EXTERNAL, όπως ενδεικτικά: ευθύνης περί δικαιωμάτων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας ή ετέρου δικαιώματος τρίτου. Ως εκ τούτου οι χρήστες υποχρεούνται να συμμορφώνονται προς τους όρους χρήσης των ιστοσελίδων αυτών και να απευθύνονται απευθείας στους παρόχους αυτών για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει από την επίσκεψη ή/και χρήση αυτών.

ΙΙ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ
Εκτός οποιωνδήποτε δικαιωμάτων τρίτων, το σύνολο των αυθεντικών περιεχομένων του δικτυακού τόπου ZOOGLE.GR, ενδεικτικά αναφερομένων των κατοχυρωμένων και προστατευμένων εμπορικών σημάτων, ονομάτων κι επωνυμιών, διακριτικών γνωρισμάτων, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κι εν γένει αρχείων, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία της δικαιούχου αυτών EXTERNAL και προστατεύονται από τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις. Το ανωτέρω περιεχόμενο δεν δύναται να αποτελέσει εν όλο ή εν μέρει αντικείμενο αγοραπωλησίας, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναμετάδοσης, μετάδοσης, διακίνησης ή διανομής με οποιονδήποτε τρόπο από οποιονδήποτε χρήστη, άνευ έγγραφης άδειας παραχώρησης.

Τα προϊόντα ή/και οι υπηρεσίες τρίτων που εμφανίζονται στον δικτυακό τόπο ZOOGLE.GR, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία των τρίτων, οι οποίοι φέρουν την σχετική ευθύνη για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες ή/και προϊόντα.

Οι χρήστες αποδέχονται, συμφωνούν, συνομολογούν και δεσμεύονται για τη σύννομη και πρόσφορη χρήση του δικτυακού τόπου ZOOGLE.GR, υποκείμενοι στις διατάξεις περί μετάδοσης και επεξεργασίας δεδομένων, παροχής και χρήσης τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών από την Ελλάδα προς Κράτη - Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τρίτες χώρες. Ως εκ τούτου, οι χρήστες ενδεικτικά και όχι περιοριστικά συμφωνούν ότι:

Δεν θα προξενήσουν βλάβη σε ανήλικο, δεν θα μεταδώσουν, διακινήσουν, προωθήσουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο περιεχόμενο αντικείμενο στο Νόμο και τα χρηστά ήθη και ιδίως υλικό παρανόμως αποκτηθέν, αποτέλεσμα υποκλοπών, υλικό τρομοκρατίας, αντικείμενα παιδικής πορνογραφίας κ.ο.κ.

Δεν θα μεταδώσουν ή αποκτήσουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που: i) παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα τρίτων (π.χ. πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας), ii) παραβιάζει θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία αναγνωρίζονται από το εθνικό δίκαιο και την Ευρωπαϊκή Συνθήκη για την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και των Θεμελιωδών Ελευθεριών (π.χ. δικαίωμα απορρήτου, απαγόρευση διακρίσεων σε οποιοδήποτε επίπεδο συμπεριλαμβανομένου του φύλου, της φυλής, του χρώματος, της γλώσσας, της θρησκείας, της πολιτικής τοποθέτησης ή άλλης άποψης, εθνικής ή κοινωνικής φύσεως) iii) έρχεται σε αντίθεση με το νόμο και τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη iv) παραβιάζει με οποιονδήποτε τρόπο την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα τρίτων.

Δεν θα παραπλανήσουν οποιονδήποτε ως προς την προέλευση του περιεχομένου του ιστότοπου, δεν θα ζημιώσουν, με οποιονδήποτε τρόπο, τη φήμη της EXTERNAL, δεν θα εμποδίσουν οποιονδήποτε χρήστη να έχει πρόσβαση στο ZOOGLE.GR και δεν θα παρακάμπτουν τον έλεγχο της ταυτότητάς τους από τη EXTERNAL.

Δεν θα εγκαταστήσουν και προωθήσουν, με οποιοδήποτε τρόπο, οποιουδήποτε είδους αυτόκλητη ή μη εξουσιοδοτημένη διαφήμιση ή μη ζητηθέντα από το λήπτη ηλεκτρονικά μηνύματα (spam), αλυσιδωτές επιστολές, συστήματα πυραμίδων και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου, καθώς και να εγκαταστήσουν και προωθήσουν διαφημίσεις χωρίς την έγγραφη συναίνεση της EXTERNAL.

Δεν θα εγκαταστήσουν, προωθήσουν ή/και διαθέσουν περιεχόμενο που περιέχει ψηφιακούς ιούς ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα σχεδιασμένα να παρεμβληθούν, καταστρέψουν ή περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού ή να εμποδίσουν άλλους χρήστες να χρησιμοποιούν το ZOOGLE.GR.

Δεν θα αποκαλύπτουν πληροφορίες δικές τους ή τρίτων που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των χρηστών ή τρίτων είτε σε συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο (chats, message boards) είτε κατά τη χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας του ZOOGLE.GR που παρέχει δυνατότητα επικοινωνίας περισσοτέρων των δύο χρηστών.

Δεν θα χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία για ενημέρωση κι επικοινωνία προς τρίτους ή τις αρμόδιες Αρχές σε περιπτώσεις σε έκτακτης ανάγκης, καθόσον η ανταπόκριση ή επιτυχία κλήσης ή αποστολής, δεν είναι εγγυημένη στον κρίσιμο χρόνο. Η EXTERNAL ουδόλως ευθύνεται για την αποτυχία κλήσης ή αποστολής δεδομένων καθώς και για τη μη προσήκουσα περάτωση τυχόν τηλεφωνικής κλήσης.

Θα χρησιμοποιούν το σύστημα σεβόμενοι τις ώρες κοινής ησυχίας, την ιδιωτικότητα και το απόρρητο των επικοινωνιών και τα χρηστά ήθη, δεδομένου ότι η EXTERNAL ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση διατάραξης της οικιακής ειρήνης ή της κοινής ησυχίας των καλουμένων. Ουδόλως, επίσης, ευθύνεται για κακόβουλες κλήσεις ή προσβλητικό, παράνομο, αντίθετο προς τα χρηστά ήθη περιεχόμενο των τηλεφωνημάτων, τα οποία ουδόλως ελέγχει και δύναται να τροποποιήσει. Σε περίπτωση, όμως, διατύπωσης παραπόνων, η EXTERNAL, δύναται να διακόψει άμεσα την παροχή των υπηρεσιών, έως τη διευθέτηση της υπόθεσης.

Θα τηρούν οποιαδήποτε τοπική, εθνική, ευρωπαϊκή ή διεθνή νομοθεσία που έχει ισχύ στις υπηρεσίες του ZOOGLE.GR. Θα μεταδίδουν ή/και επεξεργάζονται δεδομένα με προσήλωση στη νομιμότητα, την διαφάνεια και την ακρίβεια των πληροφοριών που παράγουν και σε κάθε περίπτωση όλες οι πράξεις επεξεργασίας θα είναι συμμορφωμένες με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2016/679). Θα σέβονται τα δικαιώματα των υποκειμένων που απορρέουν από τον παραπάνω κανονισμό και σε κάθε πράξη επεξεργασίας ανεξαιρέτως θα έχουν τη συγκατάθεση του υποκειμένου, όπου απαιτείται, ή οποιαδήποτε άλλη νομική βάση που να αποδεικνύει την νομιμότητα της πράξης.

Σε κάθε περίπτωση παράνομης ή αντίθετης σε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις χρήσης του δικτυακού τόπου, οι επισκέπτες-χρήστες υποχρεούνται να αποζημιώνουν την EXTERNAL για κάθε άμεση ή έμμεση θετική κι αποθετική της ζημία. Η μη ενάσκηση από την EXTERNAL των εκ των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσεως δικαιωμάτων της δεν συνεπάγεται την παραίτησή της από τα δικαιώματά της αυτά.

IΙΙ. ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
Για την πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες του δικτυακού τόπου ή για τη σύνδεση με ορισμένες ιστοσελίδες, ενδέχεται να ζητηθούν από την EXTERNAL τα στοιχεία των χρηστών με σκοπό την απονομή σχετικού Κωδικού Πρόσβασης. Τα ανωτέρω στοιχεία, πρέπει να είναι πάντοτε αληθή, ακριβή, έγκυρα και πλήρη. Οι χρήστες είναι υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται με τον Κωδικό Πρόσβασης και υποχρεούνται να ειδοποιούν άμεσα τη EXTERNAL για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση αυτού και για οποιαδήποτε (ακόμα και για ενδεχόμενη) παραβίαση ασφαλείας. Τα στοιχεία αυτά δεν γνωστοποιούνται από τη EXTERNAL προς τρίτους. Η EXTERNAL δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία τυχόν προκύψει από την αυθαίρετη ή παράνομη χρήση του Κωδικού Πρόσβασης από τρίτους, λόγω διαρροής του ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο και διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την καταβολή αποζημίωσης από τον χρήστη, σε περίπτωση που υποστεί οποιουδήποτε είδους ζημία από την αυθαίρετη ή παράνομη χρήση του Κωδικού Πρόσβασης. Η EXTERNAL δικαιούται οποτεδήποτε να αρνηθεί τη χορήγηση Κωδικού Πρόσβασης ή να ακυρώσει χορηγηθέντα κωδικό ή να τερματίσει την παροχή των υπηρεσιών αυτών στο χρήστη και να αρνηθεί οποιαδήποτε τρέχουσα ή μέλλουσα χρήση του δικτυακού τόπου ZOOGLE.GR, σε περίπτωση παραβίασης των Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης. Οι χρήστες οφείλουν να επιδεικνύουν την απαιτούμενη σύνεση κι επιμέλεια κατά τη φύλαξη των Κωδικών Πρόσβασης καθώς και να μην αποκαλύπτουν τους Κωδικούς Πρόσβασης προς οιονδήποτε τρίτο.

Οι κωδικοί που παραχωρούνται από την ZOOGLE.GR, προορίζονται για αυστηρά προσωπική χρήση, ενώ η ευθύνη για τυχόν απώλεια ή υποκλοπή τους, ανήκει αποκλειστικά στον χρήστη στον οποίο χορηγούνται. Όλες οι δραστηριότητες που αντιστοιχούν στο όνομα και τον κωδικό του χρήστη, τεκμαίρεται ότι έχουν πραγματοποιηθεί από τον χρήστη, ο οποίος και φέρει πλήρη ευθύνη για το περιεχόμενο και την χρήση των υπηρεσιών που χρησιμοποιεί.

IV. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
H Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι προσβάσιμη στους επισκέπτες της ιστοσελίδας τόσο κατά την πλοήγησή τους στον ιστοτόπο ZOOGLE.GR, προ της διαδικασία εγγραφής τους στις παρεχόμενες υπηρεσίες όσο και κατά τη διαδικασία εγγραφής, παρατιθέμενοι αναλυτικά στο διαδικτυακό τόπο. Η επιβεβαίωση γνωστοποίησης κι αποδοχής τους αποτελεί προϋπόθεση για την εγγραφή και την άσκηση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η EXTERNAL θεωρεί ότι όλοι οι χρήστες της έχουν διαβάσει μαζί με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Περισσότερα για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και για το πώς τα χειριζόμαστε μπορείτε να δείτε εδώ.

V. COOKIES
Η EXTERNAL μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του χρήστη. Τα cookies είναι αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε χρήστη, δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του και χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και για στατιστικούς λόγους, προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing. O χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή του, ώστε να μην λαμβάνει cookies, είτε συνολικά, είτε κατά περίπτωση.

VI. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΔΟΣΙΔΙΚΙΑ
Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης και κάθε τροποποίησή τους διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την παρούσα σύμβαση αρμόδια ορίζονται τα καθ’ ύλην δικαστήρια των Αθηνών.

VII. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Επίσης οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν με την EXTERNAL - Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών στον αριθμό: +30 210 95 88 555 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info ( AT ) external.gr.

Επιστροφή στην Αρχική σελίδα