Zoogle.gr logo

Σοφιανός Ορθοπεδικά Είδη
Η εταιρία Σοφιανός Ορθοπεδικά Είδη με την ανθρωποκεντρική προσεγγισή της στον ασθενή και την χρόνια εμπειρία της είναι σε θέση να προσφέρει τις ιδανικές λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεται! Με τεράστια γκάμα προϊόντων από αναπηρικά αμαξίδια, νοσοκομειακά κρεβάτια, νάρθηκες έως και προϊόντα καθημερινής χρήσης για βελτιώση της ποιότητας της καθημερινοτητάς σας όπως ανατομικά μαξιλάρια, στρώματα έως και συμπληρώματα διατροφής!
Κατηγορία:Αγορά - ( Shopping )
Hits in:1 Hits out:4 https://sofianos-orthopedika.gr/ Επεξεργασία
Έπιπλα Σαράντογλου
Το κατάστημα ΕΠΙΠΛA ΣΑΡΑΝΤΟΓΛΟΥ ιδρύθηκε το 1996 με κύρια ενασχόληση την παραγωγή αλλά και το εμπόριο ποιοτικού επίπλου στις οικονομικότερες και πιο προσιτές τιμές. Με μία πορεία 40 και πλέον χρόνων στην κατασκευή σαλονιών και επίπλων με πολύ αγάπη και αφοσίωση, μπορούμε να προσφέρουμε διαχρονικό σχεδιασμό, άριστη λειτουργικότητα, εξαιρετική ποιότητα υλικών και άψογη εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη μας.
Κατηγορία:Αγορά - ( Shopping )
Hits in:1 Hits out:2 https://www.epiplasarantoglou.gr Επεξεργασία
Ηλιούπολη για όλους
Κριτική παρουσίαση της δράσης του Δήμου Ηλιούπολης, αθλητικά, νέα, υγεία, και ότι άλλο πιστεύουμε ότι έχει ενδιαφέρον σχετικά με την Ηλιούπολη και τους όμορους δήμους.
Κατηγορία:Ειδήσεις & ΜΜΕ
Hits in:2 Hits out:3 https://www.ilioupoligiaolous.gr/ Επεξεργασία
www.evo24.gr
προμήθεια ανταλλακτικών και του σέρβις, στον τομέα μηχανών καφέ espresso και snack bar. Είμαστε μία εταιρεία, που ξεκίνησε το 2016 με εμπειρία 15 χρόνων και ειδικεύεται στην προμήθεια ανταλλακτικών και του σέρβις, στον τομέα μηχανών καφέ και snack bar. Έδρα μας είναι η Κρήτη και οι βασικές μας δραστηριότητες περιλαμβάνουν τη διανομή ανταλλακτικών και το σέρβις μηχανών καφέ, snack bar καθώς και φίλτρων νερού. Η εταιρία μας διατηρεί εμπορικές σχέσεις με πολλούς διεθνείς συνεργάτες και αυτό μας επιτρέπει να έχουμε ένα μεγάλο δίκτυο διανομής, με την ηλεκτρονική παρουσία ενός λεπτομερούς και ενημερωμένου διαδικτυακού καταστήματος με τις πιο πρόσφατες προσφορές και νέα στον τομέα μας. Στόχος μας, η δυναμική και ταχέως αναπτυσσόμενη πληρότητα προϊόντων και εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Κατηγορία:Υπηρεσίες
Hits in:1 Hits out:1 https://www.evo24.gr/ Επεξεργασία
Eidi Ergasias
Είδη εργασίας και προστασίας για επαγγελματίες. Μπλούζες, μπουφάν, αμάνικα, σαλοπέτες, στολές εργασίας, φόρμες εργασίας για όλα τα επαγγέλματα. Δυνατότητα προσθήκης του λογοτύπου σας ακόμα και για ένα τεμάχιο
Κατηγορία:Ειδήσεις & ΜΜΕ
Hits in:1 Hits out:2 http://www.eidiergasias.gr Επεξεργασία
Στέφανος Δόκας Γαστρεντερολόγος
Γαστροσκόπηση Κολοσκόπηση ERCP ESD Εκκόλπωμα Zenker (Z-POEM) Αφαίρεση πολυπόδων (EMR) Εντεροσκόπηση Ενδογαστρικό μπαλόνι κατά της παχυσαρκίας Ενδοσκοπική γαστροστομία Διαστολή στενώσεων Στεντ οισοφάγου - εντέρου Αντιπαλνδρομικές επεμβάσεις Απολίνωση κιρσών οισοφάγου
Κατηγορία:Υγεία - Ιατρική
Hits in:1 Hits out:4 https://www.drdokas.gr Επεξεργασία
Βερόνικα Ιβάκινα Σιώκα - Ψυχολόγος
Γραφείο Ψυχολόγου Γνωστικής Συμπεριφορικής Θεραπείας
Κατηγορία:Υγεία - Ιατρική
Hits in:1 Hits out:3 https://psyxologos.org Επεξεργασία
Mirror Glass Soulis
Mirror Glass Soulis Ειδικές κατασκευές Τζάμια Καθρέφτες
Κατηγορία:Αγορά - ( Shopping )
Hits in:1 Hits out:2 https://www.facebook.com/soulis.mirrorglass.7 Επεξεργασία
parapatousa.gr
1st Online Pet Shop - Pet Grooming. Φέρνουμε για εσάς τα ποιοτικότερα προϊόντα για τον σκύλο ή τη γάτα σας σε ασυναγώνιστες τιμές.Απο Σκυλοτροφές, Γατοτροφές, Συμπληρώματα-Βιταμίνες, αξεσουάρ, αντιπαρασιτικά, εξοπλισμό, κρεβατάκια, είδη καλλωπισμού,κ.α
Κατηγορία:Αγορά - ( Shopping )
Hits in:1 Hits out:10 https://www.parapatousa.gr/ Επεξεργασία
FerryCenter
Η Ferry Center είναι τόσο «μεγάλη» ώστε να εμπνέει εμπιστοσύνη με την παροχή των πιο εξειδικευμένων λύσεων στους πιο απαιτητικούς πελάτες, αλλά και τόσο «μικρή» ώστε να νοιάζεται για κάθε έναν πελάτη της ξεχωριστά. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν πολυδιάστατο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών Ταξιδιωτικό Οργανισμό , διατηρώντας παράλληλα την ηγετική μας θέση στην Ελληνική αγορά. Τέλος, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.
Κατηγορία:Εισιτήρια - Ταξίδια
Hits in:2 Hits out:5 https://ferrycenter.gr Επεξεργασία

Νέα καταχώρηση : Απόρρητο & όροι : Πληροφορίες

Μαζικά SMS