ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ

H ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ,  ΤΟΜΑΣΗΣ  Χαράλαμπος & Γιώργος,  ιδρύθηκε το 1948 και είναι πρωτοπόρος σχεδιαστική, κατασκευαστική εταιρεία στο χώρο της Bιομηχανικής Ζύγισης-Ζυγαριές και του Αυτοματισμού.

Ασχολούμαστε με την ανάπτυξη, σχεδίαση, παραγωγή, εμπορία, πώληση και τεχνική υποστήριξη  του παρακάτω εξοπλισμού για ζύγιση φορτηγών και γενική ζύγιση.  Προσφέρουμε τη δυνατότητα κατασκευής βιομηχανικού ζυγού για οποιεσδήποτε ανάγκες. Κάθε κατασκευή συνοδεύεται με εγγύηση καλής λειτουργίας προκειμένου να διασφαλιστεί η λειτουργία του ζυγού.  Κατασκευάζουμε ανθεκτικά και ακριβή προϊόντα και τις καλύτερες λύσεις στους τομείς της λιανικής, της χονδρικής και της παραγωγής.  Στον τομέα των αυτοματισμών προσφέρουμε διάφορους τύπους βιομηχανικών λύσεων που αφορούν τη ζύγιση.  Αυτές οι λύσεις υψηλής τεχνολογίας της εταιρείας  ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ,  ΤΟΜΑΣΗΣ  Χαράλαμπος & Γιώργος, μπορούν να ενσωματωθούν και να προσαρμοστούν στις ανάγκες επιχειρήσεων του εμπορικού και βιομηχανικού κόσμου.

Η εταιρεία έχει προβεί στη δημιουργία εργαστηρίων και σε συνδυασμό με την ανάπτυξη συνεργασιών με εξειδικευμένους τεχνικούς και επιστήμονες αποσκοπεί στην εξεύρεση νέων βιομηχανικών λύσεων και προϊόντων. Με άλλα λόγια προϊόντα όπως το σύστημα αυτόματης ζύγισης με κερματοδέκτη,  αυτοματισμοί ζύγισης, αποτελούν σημεία της στρατηγικής ανάπτυξης του ΤΟΜΑΣΗ Γεωργ. Χαράλαμπου.

Τα προϊόντα είναι γνωστά σε όλη την Ελλάδα και ξεχωρίζουν για τον λεπτομερή σχεδιασμό, την άριστη ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους.  Προσφέρουμε για παράδειγμα γεφυροπλάστιγγες, ζυγαριές για όλες τις ανάγκες καθώς επίσης και ζυγιστικά ελαιοτριβείων.

Προϊόντα όπως Ταινιοζυγός Ελαιοκάρπου, Αυτόματο σύστημα για ζύγιση ελαιοκάρπου- Καδοζυγός, Ζυγιστικό σύστημα διαχείρισης ελαιολάδου, Ζυγιστικά σακιαστικά μηχανήματαΜεταφορικές ταινίες αποτελούν παραδείγματα κατασκευής μας και τεχνογνωσίας μας.

Το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό μας, μετά από ανάλυση των απαιτήσεων σας, της λειτουργίας της επιχείρησης σας, βρίσκει λύση και προτείνει τις κατάλληλες ζυγιστικές εφαρμογές που καλύπτον πλήρως τις ανάγκες σας.

Συνειδητή επιλογή της διοίκησής της εταιρείας μας είναι οι άψογες σχέσεις με τους πελάτες και η άμεση εξυπηρέτησή τους.  Η εταιρεία μας δεσμεύεται με την συνεχή της προσπάθεια για την καλύτερη και πληρέστερη τεχνική υποστήριξη.  Συνέπεια, εξυπηρέτηση, ικανοποίηση και εμπιστοσύνη είναι τα βασικά στοιχεία που αναζητά ο κάθε αγοραστής για το προϊόν που αγοράζει, στοιχεία που βρίσκει με απόλυτη σιγουριά και υπευθυνότητα, όταν απευθυνθεί  στην εταιρεία ΤΟΜΑΣΗΣ Χαράλαμπος & Γεώργ.

Διαθέτουμε ένα πολύ μεγάλο stock ηλεκτρονικών ζυγαριών και ανταλλακτικών που μας εξασφαλίζει την άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε ανάγκη σας.  ‘Εχουμε αναπτύξει συνεργασίες με  κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες όπως Flintec, VPGtransducers, Dini Argeo.

Όλες οι ζυγαριές έχουν κατασκευαστεί με άρτια μέθοδο και τεχνική, αποφεύγοντας εμπειρικές προσεγγίσεις, προσφέροντας ένα προϊόν υψηλής αξιοπιστίας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η εταιρία, όχι μόνο παρακολουθεί και εφαρμόζει, αλλά παράλληλα δημιουργεί και σύγχρονη τεχνολογία.  Στόχος μας είναι πάντα να ικανοποιούμε τους πελάτες μας, προσφέροντας ζυγαριές σε άριστη ποιότητα και στις καλύτερες τιμές.

ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΕΣ

 

ΖΥΓΙΣΗ ΣΙΛΟ-ΚΑΔΩΝ

 

ΖΥΓΙΣΤΙΚΑ ΕΝΣΑΚΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

 

ΖΥΓΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΩΝ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑΣ ΜΕΣΩ Η/Υ

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑΣ

 

ΠΛΑΣΤΙΓΓΕΣ - ΖΥΓΑΡΙΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΖΥΓΑΡΙΕΣ

 

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

 

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

 

ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

 

ΠΙΝΑΚΕΣ - ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΟΣ