ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στη Δραπετσώνα, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 400 5 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ. Βρισκόμαστε δίπλα σας από το 1978, 365 μέρες το χρόνο, για κάθε αποχετευτικό πρόβλημα. Τα σύγχρονα μηχανήματα και το χαμηλό κόστος έχουν καταξιώσει την επιχείρησή μας στη Δραπετσώνα και σε όλη την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Δώστε τέλος στις βουλωμένες αποχετεύσεις εύκολα και οικονομικά. Σας διαβεβαιώνουμε ότι η εργασία θα ολοκληρωθεί με κάθε ασφάλεια, διότι έχουμε την εμπειρία, την κατάρτιση και τις δεξιότητες.

Εάν έχετε ήδη χρειαστεί κάποια απόφραξη, γνωρίζετε ήδη ότι είναι μια αγχωτική και άβολη εμπειρία. Κατανοούμε την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πελάτες μας σε μια τέτοια δύσκολη περίσταση για αυτό και προσφέρουμε εξαιρετικές και άμεσες υπηρεσίες με συνέπεια, επαγγελματισμό και ιδιαίτερη φροντίδα στους σωλήνες και την ιδιοκτησία σας.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Λόγω της σοβαρότητας της κάθε επείγουσας κατάστασης εργαζόμαστε σκληρά και είμαστε διαθέσιμοι όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Ότι και αν έχει συμβεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο, από ένα βουλωμένο νεροχύτη έως το μπλοκαρισμένο κεντρικό φρεάτιο, καλέστε επιτόπου την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» και θα βρεθούμε άμεσα στον χώρο σας έτοιμοι να επέμβουμε με σύγχρονο αποχετευτικό εξοπλισμό.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

  • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στη Δραπετσώνα
  • Απόφραξη Νεροχύτη στη Δραπετσώνα
  • Απόφραξη Υδρορροής στη Δραπετσώνα
  • Απόφραξη Τουαλετών στη Δραπετσώνα
  • Απόφραξη Σιφωνιού στη Δραπετσώνα
  • Καθαρισμός Φρεατίων στη Δραπετσώνα
  • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στη Δραπετσώνα
  • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στη Δραπετσώνα
  • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στη Δραπετσώνα

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ

Διενεργούμε αποφράξεις σε οποιοδήποτε σημείο αποστράγγισης του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Οι αιτίες και τα είδη βουλωμάτων ποικίλουν όπως επίσης και οι παρενέργειες στην ομαλότητα της διαβίωσης. Γνωρίζοντας την ακαταστασία που θα αντιμετωπίσετε με το βούλωμα στην αποχέτευση, επεμβαίνουμε και ξεβουλώνουμε ταχύτατα όλες τις περιπτώσεις φραγής, μέσα και έξω από το κτίριο, όλο το 24ωρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Γιατί αναρροφάται νερό στην κουζίνα μου όταν χρησιμοποιώ το πλυντήριο πιάτων;

Τα πλυντήρια πιάτων και οι νεροχύτες κουζίνας συνδέονται συνήθως στην ίδια γραμμή αποχέτευσης, η οποία μπορεί να είναι βουλωμένη. Εάν έχετε απόρριψη σκουπιδιών (σκουπιδοφάγο) κάτω από αυτόν τον νεροχύτη, το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε βουλωμένη απόρριψη. Σε κάθε περίπτωση, ένα πρόβλημα όπως αυτό θα πρέπει να εντοπιστεί και να διορθωθεί πριν το φράξιμο οδηγήσει σε υπερχείλιση που μπορεί να προκαλέσει δαπανηρή ζημιά.

Τι είναι το hydro-jetting;

Η υδροβολή είναι μια μέθοδος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό των βουλωμένων αποχετεύσεων και των γραμμών αποχέτευσης με μία εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης. Για εσωτερικές γραμμές, μια φορητή μονάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας για να ξεπλύνετε τη γραμμή. Οι εξωτερικές γραμμές αποχέτευσης ενδέχεται να απαιτούν τη χρήση μιας ακόμη πιο ισχυρής μονάδας.

Πώς μπορώ να αποφύγω φραγμένες υδρορροές;

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τις φραγμένες υδρορροές είναι να εγκαταστήσετε προφυλακτήρες υδρορροής και να καθαρίζετε τακτικά μπαλκόνια και ταράτσες από φύλλα και σκουπίδια. Υπάρχουν προστατευτικά υδρορροής, επίσης γνωστά ως καλύμματα υδρορροής με διαφορετική αποτελεσματικότητα κατά περίπτωση. Όπως και με κάθε επιλογή εργαλείων, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό προστατευτικό υδρορροής ανάλογα με την κατασκευή της.

Αποφράξεις στη Δραπετσώνα, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στη Δραπετσώνα;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στη Δραπετσώνα και σε όλη την Αθήνα.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ






    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

    • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
    • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
    • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
    • ΠΛΟΙΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
    • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
    • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – ΜΕΣΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

    Τεχνολογικός εξοπλισμός αποχετεύσεων

    Αντιμετωπίζουμε όλους τους τύπους εμπλοκών στην αποχετευτική γραμμή καθώς διαθέτουμε πλειάδα σύγχρονων αποφρακτικών και καθαριστικών μηχανισμών σωληνώσεων. Η εμπειρία δεκαετιών που διαθέτουμε διαχειρίζεται άριστα τον σύγχρονο τεχνολογικό μας εξοπλισμό με θεαματικά αποτελέσματα, τα οποία και θα διαπιστώσετε. Νέες τεχνικές και καινοτόμοι μέθοδοι απεγκλωβίζουν τις σωληνώσεις εύκολα και γρήγορα. Ο πεπειραμένοι τεχνικοί μας θα εντοπίσουν το σημείο φραγής και θα επαναφέρουν τη φυσιολογική ροή στους αγωγούς με ασφάλεια για εσάς και τις αποχετεύσεις σας.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

    Αν δεν αντιμετωπιστεί η πραγματική αιτία του αποχετευτικού προβλήματος το βούλωμα είναι πολύ πιθανό να επαναληφθεί.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Κάμερα απόφραξης κι ελέγχου αποχέτευσης

    Διαθέτουμε ένα πολύ αποδοτικό και αποτελεσματικό σύστημα, που βασίζεται στην επιθεώρηση των σωλήνων σας με κάμερα αποχέτευσης (ή κάμερα απόφραξης). Αυτή η μικροσκοπική κάμερα μπορεί να μας δώσει πληροφορίες για το «σκοτεινό και βαθύ» αποχετευτικό σύστημα με μεγάλη λεπτομέρεια καθώς μεταδίδει σε οθόνη ό,τι βλέπει μέσα στους σωλήνες. Ο ειδικός χειριστής μπορεί να αποθηκεύσει σε USB αυτό το «ταξίδι» στα απόκρυφα σημεία του σπιτιού σας, ανακαλύπτοντας μπλοκαρίσματα, φθορές, βλάβες, σπασίματα, διαρροές, μικροαντικείμενα, ρίζες δένδρων. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα ακίνητο, μία έρευνα με κάμερα απόφραξης πιθανόν να σας γλυτώσει από υπέρογκα μελλοντικά έξοδα.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
    ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ και άλλες περιοχές επέμβασης

    Κορυδαλλός • Περιστέρι • Αιγάλεω • ΝίκαιαΠειραιάς

    Εκτός από αποφράξεις στη Δραπετσώνα εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή των Αθηνών.

    Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

    Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

    Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

    Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

    Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Υλικά που δεν πρέπει να πετάμε στην αποχέτευση

    Οι αποχετεύσεις είναι κατασκευασμένες για να δέχονται νερά και τα ανθρώπινα οργανικά απόβλητα (περιττώματα). Οτιδήποτε άλλο δυσχεραίνει την ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου. Σας παραθέτουμε κάποια υλικά τα οποία δεν πρέπει να ρίχνουμε στις αποχετεύσεις μας,

    Υπολείμματα καφέ

    Μπορεί να ξεπλένετε στην αποχέτευση του νεροχύτη κάθε μέρα καφέδες και μπρίκια και να μην είχατε ποτέ βουλωμένη αποχέτευση, μέχρι να σας συμβεί! Δυστυχώς, τα κατακάθια του καφέ δε διασπώνται στο νερό, έτσι αντί να ξεπλένονται και να φεύγουν από τους σωλήνες, συσσωρεύονται μεταξύ τους και όσο περνάει ο καιρός, τα κατακάθια, μαζί με άλλα υλικά, μπορούν να σχηματίσουν μία συστάδα και να γεμίσουν την αποχέτευση μέχρι να εξελιχθεί σε βούλωμα.

    Κελύφη αυγών

    Τα τσόφλια των αυγών είναι μια αιτία απόφραξης σωλήνων αποχετεύσεων. Και αυτό γιατί οι αιχμηρές άκρες του κελύφους των αυγών μπορεί να προσκολληθούν σε άλλα υλικά που βρίσκουν τον δρόμο τους στους σωλήνες αποχέτευσης της κουζίνας σας. Το αποτέλεσμα είναι ο σχηματισμός φράγματος στο σωλήνα αποχέτευσης.

    Μαγειρεμένα λάδια και λίπη προκαλούν βούλωμα αποχετεύσεων

    Όταν λάδια και λίπη χύνονται ή ξεπλένονται στους νεροχύτες, τις αποχετεύσεις ή τις τουαλέτες σας, εισέρχονται στο σύστημα αποχέτευσης όπου ψύχονται, σκληραίνουν και κολλάνε στα εσωτερικά τοιχώματα των σωλήνων αποχέτευσης. Με την πάροδο του χρόνου, καθώς περισσότερα λάδια και λίπη προστίθενται στο σύστημα, αυτά τα εμπόδια αποχέτευσης συσσωρεύονται και σκληραίνουν μέχρι να βουλώσουν εντελώς τους σωλήνες. Η σκληρότητα των μπλοκαρίσματος καθιστά δύσκολο τον καθαρισμό τους.

    Ετικέτες φρούτων και συσκευασίας φαγητών

    Όταν πρόκειται να φάτε ένα μήλο ή μια μπανάνα, οι πιθανότητες να υπάρχει ένα αυτοκόλλητο στη φλούδα του φρούτου είναι αρκετά υψηλές. Πράγματι, αυτό χρειάζεται είτε για την τιμή του φρούτου, εκτός από τυχόν κανονισμούς και πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο αγοραστής. Αν και μπορεί να είναι η ευκολότερη κίνηση, να πετάξετε δηλαδή αυτό το μικρό αυτοκόλλητο στην αποχέτευση, θα πρέπει πραγματικά να αρχίσετε να το ξανασκεφτείτε. Με την πάροδο του χρόνου θα μπορούσε να δημιουργήσει φράγμα στους σωλήνες σας καθώς θα μπορούσαν να κολλήσουν στα τοιχώματα του σωλήνα.

    Χαρτί και βαμβάκι

    Ακόμη και αντικείμενα όπως χαρτοπετσέτες και χαρτομάντιλα προσώπου δεν είναι φιλικά προς την τουαλέτα και τους σωλήνες των αποχετεύσεων. Αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο, καθώς είναι κατασκευασμένα από χαρτί. Δεν όμως είναι σχεδιασμένα για να διαλύονται εύκολα, γι’ αυτό έχουν μεγαλύτερη καθαριστική δύναμη και μπορούν να απορροφούν το νερό.

    Το βαμβάκι όταν βραχεί μαζεύει και γίνεται μία μικρή σφαίρα η οποία προσκολλάται εύκολα σε άλλα υλικά. Είναι ό,τι χειρότερο για την αποχέτευση.

    Προφυλακτικά

    Τα προφυλακτικά είναι ένα άλλο κοινό αντικείμενο που πολλοί άνθρωποι πετούν στις τουαλέτες τους επειδή φαίνεται σαν η πιο βολική επιλογή για απόρριψη. Δυστυχώς, το ξέπλυμα των προφυλακτικών είναι επίσης ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο αποχετευτικό σας σύστημα.

    Το λατέξ που χρησιμοποιείται για την κατασκευή προφυλακτικών έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τη διαφυγή των σωματικών υγρών, επομένως το υλικό είναι πολύ πιο δυνατό από όσο νομίζετε. Το προφυλακτικό είναι φτιαγμένο από καουτσούκ και είναι βέβαιο ότι θα κολλήσει κάπου στα αποχετευτικό σύστημα και μερικές φορές δυστυχώς εμπλέκεται με διάφορα άλλα υλικά σε αρκετά βαθύ σημείο των σωληνώσεων.

    Οδοντικό νήμα

    Ένα κομμάτι οδοντικού νήματος φαίνεται εντελώς ακίνδυνο, σωστά; Είναι λεπτό και λογικά χωράει εύκολα στις αποχετεύσεις χωρίς να προκαλεί κανένα πρόβλημα, τουλάχιστον φαινομενικά. Δυστυχώς, λόγω της δράσης του στροβιλισμού και των στενών χώρων μέσα στις αποχετεύσεις, το οδοντικό νήμα έχει την τάση να τυλίγεται γύρω από άλλα αντικείμενα, συγκρατώντας τα μαζί σε σχηματισμό που μπορεί να προκαλέσει απόφραξη της αποχέτευσης. Συνήθως, θα πρέπει να πετάτε το οδοντικό νήμα στα σκουπίδια.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Πώς να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές του νεροχύτη της κουζίνας

    Γιατί εμφανίζονται μυρωδιές από την αποχέτευση της κουζίνας

    Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους η αποχέτευση της κουζίνας σας μπορεί να μυρίζει:

    1. Συσσώρευση τροφής και υπολειμμάτων στον αγωγό αποχέτευσης. Οτιδήποτε ρίχνετε στο νεροχύτη σας, εκτός από το νερό, μπορεί να κολλήσει στα πλαϊνά των σωλήνων ή να καθίσει στο σιφώνι. Και με την πάροδο του χρόνου, τα βακτήρια θα το κάνουν να αποσυντεθεί και να μυρίσει.
    2. Μυρίζουν οι σωλήνες σας από την αποχέτευση. Εάν δεν υπάρχει νερό στο σιφώνι (το σωλήνα κάτω από το νεροχύτη σε σχήμα U) λόγω διαρροής ή εξάτμισης, τα αέρια αποχέτευσης θα απελευθερωθούν από τον σωλήνα σας. Η λύση είναι να διερευνήσετε το σιφώνι για διαρροές ή εμπόδια. Για να το διορθώσετε, μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε το σιφώνι και να το καθαρίσετε.
    3. Μούχλα. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, οι μυρωδιές της κουζίνας προκαλούνται από μούχλα.

    Πώς να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά

    Παρακάτω είναι μια λίστα με διάφορες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές του νεροχύτη της κουζίνας.

    Για μυρωδιές φαγητού που σαπίζουν, δοκιμάστε μία από τις παρακάτω μεθόδους καθαρισμού μόνοι σας. Για μυρωδιές αερίων αποχέτευσης κάνετε έλεγχο στο σιφώνι σας.

    1. Ζεστό νερό

    1. Βράζουμε ένα μπρίκι γεμάτο νερό, το αφήνουμε λίγο για να φθάσει στους 80 βαθμούς Κελσίου.
    2. Χύστε το αργά στην οπή του νεροχύτη
    3. Περίμενε 5 λεπτά
    4. Ανοίξτε την κρύα βρύση για να αναγκάσετε το υπόλοιπο λίπος να πήξει και να ξεπλυθεί

    2. Λευκό ξύδι

    1. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα λευκού ξιδιού στην οπή του νεροχύτη
    2. Αφήστε το να σταθεί για 30 λεπτά
    3. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό

    3. Μαγειρική σόδα και ξύδι

    1. Ρίξτε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην οπή του νεροχύτη
    2. Ρίξτε 1 φλιτζάνι ξύδι στην τρύπα
    3. Αφήστε το διάλυμα να αφρίσει και αφήστε το να σταθεί για μερικές ώρες
    4. Ρίξτε λίγο ζεστό νερό στην οπή για να ξεπλύνετε τα πάντα

    Ελέγξτε το σιφώνι

    Το σιφώνι κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας σας το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως παγίδα αερίων αποχέτευσης. Αυτή η κάμψη σε σχήμα U πρέπει να είναι πάντα γεμάτη νερό και να λειτουργεί ως φράγμα για να σταματά τις μυρωδιές της αποχέτευσης να διαφεύγουν προς τα πάνω.

    Ελέγξτε τα ακόλουθα:

    Έχει εξατμιστεί το νερό στην καμπή U; Αυτό μπορεί να συμβεί αν έχετε πάει διακοπές και δεν τρέχεει το νερό για κάποιο διάστημα. Η απλή λύση είναι να τρέξετε λίγο νερό για να γεμίσετε το σιφώνι.

    Υπάρχει διαρροή στο σιφώνι; Ελέγξτε για σταγόνες ή υγρές κηλίδες κάτω από το νεροχύτη. Εάν υπάρχει διαρροή, καλέστε έναν επαγγελματία.

    Υπάρχει εμπόδιο στο σιφώνι; Εάν εξακολουθεί να υπάρχει απόφραξη μετά τον καθαρισμό, αφαιρέστε το U-bend με ένα κλειδί και καθαρίστε το με μια συρμάτινη βούρτσα.