Πτυχιακές Μελέτες - Εργασίες
 

Πτυχιακές Μελέτες

 
Αξιοπιστία και υπευθυνότητα στην υποστηρίξη διαφόρων θεμάτων Πτυχιακών Μελετών.
 
 
 
 
 
Διπλωματικές Μελέτες - Εργασίες
 

Διπλωματικές Μελέτες

 
Αξιοπιστία και υπευθυνότητα στην υποστηρίξη διαφόρων θεμάτων Διπλωμάτικών Μελετών.
 
 
 
 
 
Στατιστικές Αναλύσεις SPSS
 

Στατιστικές Αναλύσεις

 
Εγγυημένο αποτέλεσμα στατιστικών αναλύσεων με χρήση του προγράμματος SPSS καθώς και παροχή μαθημάτων για εκμάθηση χρήσης του συγκεκριμένου προγράμματος.
 
 
 
 
 
 
 

Ptyxiakes - SPSS

 

Υποστήριξη Φοιτητών

 
Υποστήριξη - Γνωμοδοτήσεις Μελετών για Πτυχιακές & Διπλωματικές Μελέτες
Καθώς και Αναλύσεις Στατιστικών Δεδομένων
 
Στοιχεία Επικοινωνίας:
+306949272518
Υπεύθυνος Λειτουργίας & Υπηρεσιών
 
Υποστήριξη σε καθημερινή βάση, με σκοπό την άμεση και άριστη παροχή απαντήσεων στους ενδιαφερόμενους και κατόπιν αιτηματός τους για βοήθεια σε σχετικές ακαδημαϊκές – εκπαιδευτικές υπηρεσίες.
 
Πτυχιακές - Φοιτητικές - Διπλωματικές Μελέτες | Ptyxiakes SPSS
 
 
 
 
 

Ptyxiakes SPSS

 

Πτυχιακές - Φοιτητικές & Διπλωματικές

 
 
Η δημιουργία μας αναφέρεται στην πλήρη κάλυψη και υποστήριξη των αναγκών φοιτητών με σκοπό την ολοκλήρωση των σπουδών τους, σε Προπτυχιακό, Μεταπτυχιακό ή Διδακτορικό επίπεδο.

Για το λόγο αυτό, οι υπηρεσίες μας, επιχειρούν να καλύψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο εύρος και αριθμό φοιτητών στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη καθώς και σε ολόκληρη την Ελλάδα
 
 
 
 
Πτυχιακές - Φοιτητικές & Διπλωματικές Εργασίες
 
 
 
 
 
Αυτό που επιχειρούμε είναι μέσω της γνώσης μας, να στηρίξουμε κάθε φοιτητή σε Προπτυχιακό, Μεταπτυχιακό ή Διδακτορικό επίπεδο, έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις ακαδημαϊκές του απαιτήσεις και να βελτιώσει την αποδοσή του στις καθημερινές του διεργασίες στο χώρο των Πανεπιστημίων (ΑΕΙ – ΤΕΙ), κάτι που θα τον/την οδηγήσει με επιτυχία στην απόκτηση γνώσεων αλλά και πιστοποίησης αυτών με την επιτυχημένη παράδοση της τελικής Πτυχιακής, Διπλωματικής ή απλής εξαμήνου μελέτης στο τμήμα που φοιτεί.

Βάσει λοιπόν των συνθηκών της καθημερινής ζωής όλων των φοιτητών και οι οποίοι πολλές φορές παραμελούν ή δεν μπορούν να ανταποκριθούν με επάρκεια στην διεκπεραίωση των φοιτητικών τους εργασιών, λόγω φόρτου εργασιών ή άλλων θεμάτων που αντιμετωπίζουν, είναι αναγκαία η συνεργασία με ειδικούς στο χώρο και οι οποίοι θα τους κατευθύνουν μέσω των σωστών συμβουλών και λοιπών ακαδημαϊκών τεχνικών, να ετοιμάσουν και να παραδώσουν μια ολοκληρωμένη και ορθή ως προς το θέμα –θέματα που εξετάζουν μελέτη και να έχουν το επιθυμητό για εκείνους αποτέλεσμα.

Αυτό που επιθυμούμε στο συγκεκριμένο ακαδημαϊκό χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες υποστήριξης και καθοδήγησης φοιτητών, μέσω των ακολούθων διαδικασιών από μέρους μας, ως εξής

  • Ολοκληρωμένη και ορθή αναζήτηση πληροφοριών για κάθε θεωρητικό – βιβλιογραφικό θέμα προς ανάπτυξη για Πτυχιακές, Διπλωματικές και Διδακτορικές μελέτες – εργασίες.
  • Ορθή και εμπεριστατωμένη έρευνα προτάσεων - μελετών ResearchProposals (Ερευνητικές Προτάσεις) σε ποικίλα πανεπιστημιακά πεδία, επίπεδα και τομείς εκπαίδευσης και γνώσης.
  • Στατιστικές Περιγραφικές και Επαγωγικές Αναλύσεις με διαφορετικές τεχνικές όπως Anova, T-Test, Pearson Συσχετίσεις, κλπ. με το Στατιστικό Πρόγραμμα SPSS.
  •  Συλλογή βιβλιογραφίας και προετοιμασία γνωμοδοτήσεων - μελετών άρθρων.

Τέλος στις ήδη υπάρχουσες και ολοκληρωμένες από μέρους σας Πτυχιακές, Διπλωματικές και απλές εργασίες εξαμήνου, μπορούμε να επιμεληθούμε τις όποιες διορθώσεις, μορφοποιήσεις μελέτης, σχετικές διαδικασίες οργάνωσης παρουσίασης απατούνται αλλά και την συνολική παρουσίαση της μελέτης σας σε πρόγραμμα με χρήση slides σε Power Point.