logo
logo

Επικοινωνήστε μαζί μας

Awesome Image Awesome Image

Digital
Mark
eting

Κατασκευάζουμε όμορφα,
λειτουργικά e-shops & websites,
ενώ παράλληλα σχεδιάζουμε
τις πιο κερδοφόρες διαφημίσεις.

Hero Image
Services

Digital Marketing
Agency

Η ομάδα μας απαρτίζεται από Digital Marketing Experts που δεν κοινοποιούν απλά ένα slogan, ένα λεκτικό ή ένα banner, αλλά δημιουργούν αντιπροσωπευτικό & συναρπαστικό περιεχόμενο που θα ξεχωρίζει στον διαδικτυακό κόσμο.

Google Ads

Μεγιστοποιούμε την επισκεψιμότητα και τα conversions της ιστοσελίδας σας με στοχευμένη καμπάνια επί πληρωμή.

  • + Είμαστε Google Partners
  • + Conversion rate Optimizers
  • + Δημιουργούμε ελκυστικές διαφημίσεις

SEO

Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα της ομάδα μας να σας εξασφαλίσει την πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων στην Google.

  • + Στρατηγική με βάση τις ανάγκες
  • + Αύξηση οργανικής επισκεψιμότητας
  • + Σταθερότητα θέσης χωρίς σκαμπανεβάσματα

Social Media

Βοηθάμε να αναπτύξετε τα Social Media της επιχείρησής σας δημιουργώντας εντυπωσιακό content & διαφημιστικές εκστρατείες.

  • + Facebook, Instagram, TikTok
  • + Ελκυστικό Περιεχόμενο
  • + Διαχείριση & Έλεγχος διαφημίσεων

Video
Marketing

Δημιουργούμε βίντεο για τα Social media της εταιρείας σας. Αποκτήστε ένα δυναμικό περιεχόμενο και προσελκύστε εκατομμύρια θεατές.

  • + Μοναδικές Ιδέες
  • + Βιντεοσκόπηση, σενάριο & σκηνοθεσία
  • + Μοντάζ που κεντρίζει τα βλέμματα

Web
Development

Κατασκευάζουμε τις πιο σύγχρονες και λειτουργικές ιστοσελίδες με Open Source CMS για να αυξήστε πελατολόγιο και πωλήσεις.

  • + WordPress
  • + Shopify
  • + OpenCart

Partnerships & Awards

Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Awesome Images

ABOUT US

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΙΜΒΝΕΤ DIGITAL AGENCY.

Η IMBnet δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 και ήδη μετράει 11+ έτη επιτυχημένης πορείας. Έχουμε καταφέρει σημαντικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας και είμαστε περήφανοι γι'αυτό.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Οι κριτικές είτε θετικές, είτε αρνητικές πάντα μας αφορούν και μας κάνουν καλύτερους!

Οι καλύτεροι επαγγελματίες στην κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας. Έχουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς και απίστευτη τεχνική υποστήριξη. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αξίζουν πάνω από 5 αστέρια.

ΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
D-ELASTIKASHOP.GR

Πολύ δυνατή ομάδα,ξέρουν τη δουλειά τους μου δημιούργησαν ιστοσελίδα, μου προώθησαν και την διαφήμιση και από τις πρώτες μέρες είδα αποτελέσματα και σε λογικές τιμες θα τους συστήσω και σε γνωστούς μου μπραβο παιδιά!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ
FREEZE-CLIMA.GR

Ποιότητα, Αμεσότητα, Επαγγελματισμός! Συγχαρητήρια κ δημόσια για τη πολλή όμορφη και δημιουργική ομάδα σας! Όσες φορές σας χρειάζομαι ανταποκρίνεστε πάντα άμεσα με επαγγελματισμό και με απτά αποτελέσματα σε όσα προσφέρετε!

ΕΛΠΙΔΑ ΜΠΑΡΜΑΚΕΛΗ
SUENOS.GR

Τα καλύτερα παιδια του χώρου!! Παντα εκεί και πάντα πρόθυμοι για οτιδήποτε! Σας ευχαριστω για την υποστήριξη και το “τρέξιμο”!!! Ναστε παντα ετσι!

ΑΝΝΑ ΒΟΤΙΚΑ
VINTAGE-KOSMIMA.GR

Στην σημερινή εποχή εάν δεν είσαι επαγγελματίας σε αυτό που κάνεις δεν θα καταφέρεις κάτι αξιόλογο στην επαγγελματική σου καριέρα. Ο άνθρωπος που έχει δημιουργήσει αυτή την εξαιρετική ομάδα είναι τόσο άξιος όπου η επιτυχία στην ζωή του είναι δεδομένη. Να είστε ...

ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΕΝΔΕΛΙΔΗΣ
PLESSASCARPET.GR

ΓΙΑΤΙ
IMBnet

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ
ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

550+ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Εξ΄αρχής επικεντρωνόμαστε στην επίτευξη των στόχων που επιθυμείτε και έχουμε συζητήσει απ΄το πρώτο μας ραντεβού. Αντιμετωπίζουμε τη διαδικτυακή σας παρουσία με ιδιαίτερη φροντίδα σαν να είναι δική μας επιχείρηση.

1.

STRATEGY

Σχεδιάζουμε την καλύτερη δυνατή στρατηγική με βάση το budget που διαθέτετε.

2.

PERFORMANCE

Κατασκευάζουμε διαφημιστικές καμπάνιες που θα αυξήσουν το ποσοστό της επένδυσής σας.

3.

OPTIMIZATION

Παρακολουθούμε διαρκώς τις DM τακτικές μας για να αυξήσουμε την απόδοσή τους.

Why
Choose Us

550+

Successful
projects

64

Shopify
stores

11

Years of
experience

74

Active
DM accounts

Awesome Images

MAKE YOUR PROJECT REAL

Ας ξεκινήσουμε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας!

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η IMBNet ειδικεύεται σε όλες τις πτυχές του ψηφιακού μάρκετινγκ για επιχειρήσεις. Από τη δημιουργία ιστοσελίδων και e-shop μέχρι την υλοποίηση στρατηγικών διαφήμισης που στοχεύουν αποτελεσματικά το επιθυμητό κοινό.

Για να βελτιώσουμε την online παρουσία σας θα μελετήσουμε τις υπάρχουσες διαφημιστικές σας κινήσεις και θα σχεδιάσουμε μια στρατηγική που θα περιλαμβάνει κατασκευή site (αν δεν έχετε) και θα δώσουμε προτεραιότητα σε διαφημιστικές ενέργειες που θα αποφέρουν γρήγορα αποτελέσματα (conversions). Στη συνέχεια θα ελέγξουμε τα αποτελέσματα αυτά και θα κινηθούμε σε ενέργειες που θα ενισχύσουν το brand awareness σας.

Η ομάδα της IMBNet αποτελείται από 12-15 μοναδικές προσωπικότητες με πλήρη γνώση στο χώρο του Digital Marketing και κυρίως αγάπη σε αυτό που κάνουν.

Είναι εύκολο! Αν επιθυμείτε μια απευθείας προγραμματισμένη συνάντηση και όχι την 30 λεπτών Δωρεάν συμβουλευτική, μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ένα online meeting ή δια ζώσης στα γραφεία μας στη Νέα Χαλκηδόνα Αττικής.

Έχουμε άριστη γνώση των υπηρεσιών μας κάτι που θα το αντιληφθείτε απ΄την πρώτη μας επικοινωνία. Επίσης, έχουμε τον τρόπο να σας κατευθύνουμε χωρίς να νιώθετε ότι κολυμπάτε στα βαθιά και χωρίς σωσίβιο. Τέλος, θα γνωρίσετε τον κόσμο του διαδικτύου λεπτομερώς μιας και είμαστε εδώ να σας λύσουμε κάθε απορία.

ONE TIME

30' ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Σας κατευθύνουμε στις πιο Value4money λύσεις εντελώς Δωρεάν.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FREE