ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ PLUS+

Με αισθημα ευθυνης απεναντι σας

Προσφέρουμε 24ωρη κάλυψη σε όλους τους πελάτες μας. Ακόμα και όταν ο δείκτης της θερμοκρασίας έχει χτυπήσει κόκκινο και εσείς δεν έχετε που να απευθυνθείτε… Η ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Α.Ε. σας δίνει την λύση όπου και αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε ώρα.

Επικοινωνία

DIAMOND CAR CLUB

Ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές της Διαμαντής Α.Ε.
Προσφορές

Οι Υπηρεσιες μας

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕNΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Mercedes Benz στη Γερμανία, εισάγοντας μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε άριστη κατάσταση. Τα αυτοκίνητα αυτά έχουν περάσει από τους πιο αυστηρούς ελέγχους της Mercedes Benz. Ονομάζονται τα “Νέα Αστέρια” (Neue Sterne) με την εγγύηση της Mercedes Benz.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ MERCEDES – BENZ, SMART & OMNI PLUS

Στο χώρο μας θα βρείτε ανταλλακτικά για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων, από μικρά μοντέλα έως και φορτηγά – λεωφορεία Mercedes – Benz & Smart.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ (SERVICE)

Στην εταιρεία μας λειτουργεί εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Mercedes Benz. Οι πιστοποιημένοι μηχανικοί του συνεργείου μας εγγυούνται την καλύτερη λειτουργία του οχήματός σας και την άμεση εξυπηρέτηση. Επισκευάζονται Smart, επιβατικά και φορτηγά.

Τοποθετηση ελαστικων

Η εταιρία ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΕ εμπορεύεται ελαστικά των εταιριών Michelin, Bridgestone, Firestone, Pirelly, Petlas κ.α. και τοποθετούνται στο συνεργείο της εταιρίας που έχει εξοπλιστεί με ζυγοσταθμιστή και ξεμονταριστή τελευταίας τεχνολογίας.

Trailer

Μας εμπιστευονται

 

error: Content is protected !!