Αρχική

Στην AthensBeat θα βρείτε τους καλύτερους Dj Για Γαμο,Dj Για Παρτυ,Dj Για Βαπτιση,αλλά πριν πούμε οτιδήποτε για εμάς ,δείτε τι λένε οι πελάτες μας για την δουλειά μας .

Ποιοι ήμαστε:

Η εταιρία μας δημιουργήθηκε το 2010 από τον Γιάννη Κάτσικα ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με το Djing απο το 1989 σαν βασικός Dj σε πολλά Club και Bar στην Αθήνα.

Ταυτόχρονα διετέλεσε μουσικός παραγωγός στο ραδιόφωνο με καθημερινές εκπομπές σε διάφορους σταθμούς όπως ο Super Star, Junior Fm και ο Απόλλων Fm.

Απο το 1992 ξεκίνησε να ασχολείται και  με την μουσική κάλυψη εκδηλώσεων, με συνεργασίες με τους σημαντικότερους επαγγελματικούς χώρους του είδους.

Η AthensBeat σταδιακά πλαισιώθηκε με έμπειρους επαγγελματίες Dj’s ικανούς να ανταποκριθούν με επιτυχία σε κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση.

Γιατί να μας επιλέξετε:

.Για την τεράστια  εμπειρία μας , με πάνω απο 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο

.Την πλήρη μουσική συλλογή και γνώση όλων των ειδών μουσικής που διαθέτουμε

.Τον τελευταίας τεχνολογίας ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό, τον οποίο ανανεώνουμε και αναβαθμίζουμε συνεχώς

.Την ποικιλία παροχών (μουσική, ήχος, φωτισμός, βεγγαλικά, εφέ)

.Τις ανταγωνιστικές μας τιμές 

Για εμάς ιδιαίτερη σημασία έχει η προσωπική επαφή με τον πελάτη, η κατανόηση των αναγκών του και καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής για την εκδήλωσή του.Πάντα προτείνουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή λύση με βάση το budget που διαθέτουν.

Τι παρέχουμε:

Αναλαμβάνουμε πανελλαδικά την μουσική και ηχητική,κάλυψη κάθε εκδήλωσης, όπως γάμοι, βαπτίσεις, παρτυ γεννεθλίων, εγκαίνια, παιδικά παρτυ,karaoke παρτυ,αποκριάτικα παρτυ, εταιρικές εκδηλώσεις κ.τ.λ.

Διαθέτουμε άρτιο ηχητικό εξοπλισμό ,φωτορυθμικά πίστας,επιδαπέδια και εναέρια πυροτεχνήματα, μηχανές καπνού και ξηρού πάγου ,Projectors κ.τ.λ

Επίσης αναλαμβάνουμε την μουσική κάλυψη σε θεματικά παρτυ σε μαγαζιά ( 80’s -90’s πάρτυ ,Ελληνικές βραδιές,mainstream παρτυ κ.τ.λ).

”Επειδή οι σημαντικές στιγμές της ζωής μας μένουν αξέχαστες, εγγυόμαστε ότι θα είμαστε εκεί για να τις κάνουμε καλύτερες.”

(Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες και τις τιμές μας.)

Facebook

Instagram