:Πληροφορίες
Κεντρική σελίδα καταλόγου
Σχετικά με το περιεχόμενο
Σωστή καταχώρηση
Εμφανίστε το web site σας πρώτο στην λίστα των αποτελεσμάτων
Zoogle.gr Banners
Σχετικά με το περιεχόμενο

Τα links που βλέπετε είναι καταχωρημένα από χρήστες του internet. H τεχνολογία που χρησιμοποιούμε δίνει την δυνατότητα να γίνονται αλλαγές αυτόματα στο περιεχόμενο της καταχώρησησης από τους ίδιους τους χρήστες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ελεγχθεί το περιεχόμενο για την εγκυρότητα, και τον χαρακτήρα. Πιθανότατα να δείτε links με πορνογραφικό, ή άλλο παράνομο υλικό που ώμος δεν μπορούμε να ελέγξουμε λόγο της ιδιαιτερότητας της υπηρεσίας. Εάν αισθάνεστε ότι μπορεί να προσβληθείτε από το περιεχόμενο αυτού του web site παρακαλώ δοκιμάστε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους. www.robby.gr, www.in.gr που σίγουρα είναι πιο ελεγμένοι στο περιεχόμενο τους. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας.

Πέρα από τις δυνατότητες γρήγορης αναζήτησης και κατηγοριοποίησης υπάρχουν και κάποιες άλλες δυνατότητες που είναι καινούργιες για τα ελληνικά δεδομένα. Μερικές από αυτές είναι:

Προσωπικός κωδικός: Με την καταχώρηση του site σας, σας δίνουμε ένα κωδικό για να μπορείτε να συνδέεστε με την βάση πληροφοριών μας και να ενημερώνεται το link σας άμεσα.

Στατιστικά δομένα: Σε κάθε αναζήτηση που κάνετε εμφανίζεται λίστα με τις ποίο συχνές αναζητήσεις με σκοπό να σας βοηθήσει να ξέρετε τι παίζεται στο Internet. Επίσης δίπλα από την καταχώρηση σας υπάρχει το Hits Out που δείχνει πόσοι έχουν επισκεφθεί το web site σας.

Σχόλια: Επίσης υπάρχει η δυνατότητα σε κάθε site οι επισκέπτες να γράφουν σχόλια σχετικά με αυτό καθώς επίσης και να ψηφίζουν τα καλύτερα.

Προβολή στις πρώτες σελίδες: Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να συνδέετε το δικό σας web site με αυτή την μηχανή αναζήτησης με σκοπό να ανεβαίνετε στην κατάταξη και στην κατηγορία προτίμησης.