:Πληροφορίες
Κεντρική σελίδα καταλόγου
Σχετικά με το περιεχόμενο
Σωστή καταχώρηση
Εμφανίστε το web site σας πρώτο στην λίστα των αποτελεσμάτων
Zoogle.gr Banners

 

Σωστή καταχώρηση

 

Προκειμένου να έχετε την υψηλότερη θέση στα αποτελέσματα του zoogle.gr μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

Βασικά στοιχεία για την καταχώρηση:

  • Οι σελίδες του web site σας θα πρέπει να είναι ελληνικές.
  • Η περιγραφή γραμμένη επίσης στα ελληνικά.
  • Δεν θα πρέπει να κάνετε καταχώριση το ίδιο web site πολλές φορές.
  • Η περιγραφή της καταχώρησης σας θα πρέπει να είναι σχετική με το web site σας.

Για την καταχώρηση του web site σας θα χρειαστεί κάνετε click εδώ και να εισάγετε σωστά τα δεδομένα που θα σας ζητηθούν στην παρακάτω φόρμα:

Όνομα web site: μπορείτε να βάλτε το όνομα της ιστοσελίδας σας ή της εταιρείας σας. Για παράδειγμα: EXTERNAL INTERNET ADVERTISING

www Διεύθυνση web site: είναι η διεύθυνση που λειτουργεί το web site σας. Παράδειγμα : http://www.external.gr

H Σελίδα σας που έχετε τοποθετήσει link του zoogle.gr: Εάν μέσα στο web site σας σε κάποια συγκεκριμένη σελίδα έχετε τοποθετήσει ένα link του zoogle.gr προκειμένου να μας διαφημίσετε τότε τοποθετώντας την διεύθυνση της σελίδας εδώ, το σύστημα μας θα την ανιχνεύσει και θα σας εμφανίζει υψηλότερα στα αποτελέσματα του. ( δεν είναι απαραίτητο να το συμπληρώσετε )

Περιγραφή: Συμπληρώστε μια σύντομη αλλά αναλυτική περιγραφή για το website σας. Φροντίστε η περιγραφή σας να περιέχει μέσα του λέξεις κλειδιά που θα χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες του internet για να σας βρουν.

Κατηγορία: Επιλέξτε την σωστότερη κατηγορία που ταιριάζει στο web site σας. Αν για παράδειγμα το web site σας έχει ερωτικό περιεχόμενο, ανεξάρτητα από το αν πουλάει dvd ή εσώρουχα θα πρέπει να καταχωρηθεί στην κατηγορία ερωτικό περιεχόμενο. Σε αντίθετη περίπτωση το web site σας θα διαγραφεί από τον κατάλογο.

User Name: Πληκτρολογήστε ένα νέο username για να μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο μέλλων στην συγκεκριμένη καταχώρηση.

Password: Πληκτρολογήστε ένα νέο password για να μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο μέλλων στην συγκεκριμένη καταχώρηση.

Επιβεβαίωση Password: πληκτρολογείστε ξανά το password που βάλατε παραπάνω προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι δεν έχει γίνει κάποιο συντακτικό λάθος από κεκτημένη ταχύτητα.

Password Hint: Σε περίπτωση που μελλοντικά χάσετε το password σας και θελήσετε να κάνετε αλλαγές το Password Hint είναι μια λέξη που μπορείτε να τοποθετήσετε προκειμένου να σας βοηθήσει να το θυμηθείτε. Όταν ζητήσετε να σας αποσταλούν οι κωδικοί σας πάλι στο προσωπικό σας email, θα σας αποσταλεί πρώτα το password hint και στην συνέχει μια διαδικασία για να αλλάξετε το password σας. Η καλύτερη λύση για να μην χάνετε χρόνο είναι να τοποθετήσετε ως password hint το password που θέσατε παραπάνω.

Email: Πληκτρολογήστε την αληθινή email διεύθυνση σας φροντίζοντας να μην κάνετε λάθος. Το email σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για την επικοινωνία σας με zoogle.gr σχετικά με την καταχώρηση σας. Σε περίπτωση που πληκτρολογήσετε λάθος την διεύθυνση ή δώσετε email που δεν χρησιμοποιείται μετά από λίγο καιρό πιθανότατα να διαγραφεί η καταχώριση σας γιατί δεν θα μπορεί να σας σταλεί email προκειμένου να επιβεβαιωθεί η καταχώρηση σας ότι θέλετε να συνεχίσει να υπάρχει στο zoogle.gr

Please enter the validation code. Προκειμένου να επιβεβαιώσουμε ότι η καταχώρηση γίνετε από άνθρωπο και όχι από αυτόματο πρόγραμμα καταχωρήσεων θα πρέπει να συμπληρώσετε στο κουτάκι τα γράμματα και τους αριθμούς που βλέπετε στο πράσινο πλαίσιο.

Ευχαριστούμε για την καταχώρηση σας !